رفراندوم بلاگ

۱۳۸۲ آبان ۴, یکشنبه

سه شنبه 6 آبان

قالوا لا اله الا الله تفلحوا
بگو پروردگاريكتاست تا رستگار شويد

وبگو پرورگار پول نيست ، قدرت نيست ،شهوت نيست ، و پروردگار همانيست كو آنهنگام كه كشتي پر تلاطم دنيا در توفان پليدي ها تكه تكه مي شود هر انساني در آن وضعيت تنها به ياد اوست و توفيري نكند كه آن انسان بر چه مكتب باشد .خدا آخرين كشف بشري است و پر حسرت ما كه فهميم تماما بر گردش دايره وار بوده ايم
در اين دل شب ،حيرت ، بهت و اندوه حسي است كه دستانم را با دكمه هاي كيبورد غريبه مي كند.من شاعر نيستم تا در لفافه ي هزاران استعاره فريادم را از اين همه اندوه به كهكشان بشري بكشانم و نه آنچنان چيره دست كه به خشت كلمات بنايي از همه ي آرزوهايم بيان كنم …آرزويي براي همهء انسانها…آرماني جهانشمول…

نوشته هاي حسين درخشان در باب گفته هاي شيرين عبادي بسي عجولانه مي نمايد و دگمانه . در ابتدا حسين درخشان را بخاطر شجاعتش تحسين مي كنم چرا كه وبلاگنويسان مي دانند چه دردي است خودسانسوري وقتي دوتا ويزيتور پيدا كرده اي و چهارنفر هم بشناسندت . چه جسارتي مي خواهد بي پروا حرف دل به حروف تبديل كني و فريادش بزني . ولي آيا ايشان آنگونه كه مصباح يزدي مي نالد ، داد سخن نداده؟ و آيا اينگونه به سادگي به اعتقادات يك مليارد انسان مي توان خنديد؟ بعيد مي دانم.

اينكه تكه اي از كل را بر سر نيزه ي آشوب كني ،رسم همان طايفه اي است كه امروز نه فقط ايران كه عالمي از وجودشان در رنجند. از بن لادن ها و جنتي ها، فهدها و شارون ها …همه ي اينها يك نقطه ي اشتراك دارند و آن اينست كه خود را حق مطلق مي دانند .

و مگر نه اينكه مدارا با جماعتي كه بر خلاف ما مي انديشد ، از اولين اصول حقوق بشر است.
و من از اين كامنت لذت بردم :
كامران : اسلام، مسيحيت، يهوديت و ساير مذاهب هزاران سال در بين ملل دنيا ريشه دوانده و با سيستمهاي حكومتي مختلف و
گوناگون كنار آمده، يا با آنها بطور موفق يا ناموفق به ستيز پرداخته اند. اينكه بگوييم به خاطر يك آيه، يا يك حديث، و يا عملكرد فلان دولت و يا فلان شخص، يك مذهب، سر تا پا، با دمكراسي سازگار نيست، حرفيست كودكانه، ناپخته، و با كمال تاسف سرشار از كينه، نفرت، و كمبود شديد تحمل و يا به قول غربيها، TOLERANCE. تاريخ نشان داده است كه آنچه رفتنيست، كينه و دشمني، و آنچه ماندنيست، عشق، تحمل، و دوستي است. اسلام حقيقي كه اسلام صلح و دوستي و علم و زيبايي ميباشد، هزار سال ديگر نيز- با دمكراسي در كنارش - دوام خواهد داشت. آقاي درخشان، كينه توز نباشيد.عزت زياد

آقاي هودر خان !آنكه در صدد حذف چيزي بدون جايگزين است ، در صورت موفقيت جز سردرگمي چه چيزي پيشكش جماعت هوادارانش مي كند و حال آنكه من و شما هيچ كدام مدعي آيين و مكتب جديدي نيستيم و در ضبط و ربط خويش نيز مشكل داريم …



بررسي چند سوء تفاهم

- در دنياي سياست همانقدر كه همدلي زود اتفاق مي افتد به همان اندازه نيز كوچكترين اختلاف نظرها جبهه كشي هاي جديدي را باز مي كند …
در مورد اين نظرسنجي بالا نكته ي جالب اين بود كه از صد نفري كه آمدند فقط چند نفر حاضر شدند رايي بدهند و بيشتر نتايج را نگاه كرده اند و د برو كه رفتي… حقيقت اينست كه نظرسنجي بالا بخشي از يك پايان نامه است كه من براي يكي از دوستان رشته ي جامعه شناسي انجام داده ام كه گويا بعضي با مرام ها در نظرگاه ما را مورد لطف خود قرار داده اند! ياسر جون متشكريم! الاخصوص اينكه مي گويي اصل سوال…خلي مي باشد !!


- در مورد مطلبي كه در باب عراق ، اينترنت و ماهواره نوشتم مقصود يك ديد جامعه نگر بود كه قصد موشكافي و تحليل برخورد فرهنگي پيش آمده را داشت ومنظور از اتفاقات در شرف تكوين ،تحولات فرهنگي بود تا اقتصادي و سياسي …به هرحال از فرهنگ عزيز به خاطر كامنت زير ممنونم :

دوست عزيز ، از عراق آزاد نوشته اي و از رويش قارچ گونه ي كافي نت ها در بغداد و اينكه در عراق اتفاقاتي در شرف تكوين است. متاسفانه بايد بگويم كه در عراق هيچ خبري نيست بجز هرج و مرج و ناامني.
"آنچه در مطبوعات غرب منتشر ميشود به هيچ وجه گوياي وضعيت واقعي نيست كه بسيار اسف بارتر ازدوره حكومت صدام است. از بازسازي هيچ خبري نيست و بيكاري در مقياس توده اي است. آمريكائي ها ديگر حتي براي نظافت هم به عراقي ها اطمينان ندارند و مهاجران فليپيني و خاوردور را به كار ميگيرند...

0 نظر:

ارسال یک نظر

اشتراک در نظرات پیام [Atom]



<< صفحهٔ اصلی